Your Number

Wednesday, December 28, 2011

Arsenal oh arsenal

Arsenal vs Borussia Dortmund and UEFA Champions League 2011/12 Results
November 23, 2011IsuSemasa, Sukan
2
inShare
Assalamualaikum dan salam 1Dunia, mood Arsenal Fan dah berbeza kalau diawal musim memang suggul tetapi terus bersama tidak berganjak menyokong team Arsenal walaupun kalah dan hasil dari kesetiaan sudah terbukti dengan kejayaan demi kejayaan Arsenal. Bagi aku Fabregas dan Samir Nasri pemain yang sombong meninggalkan Arsenal diwaktu paling baik untuk Arsenal mengecap kejayaan setelah menjadikan mereka superstar dunia. Tapi aku yakin dengan pemain yang setia sekarang Arsenal akan menjadi pasukan yang terbilang.

Arsenal akan bertemu Borussia Dortmund untuk perlawanan kedua kumpulan UEFA Champions League 2011/12. Perlawanan pertama Borussia Dortmund vs Arsenal berkesudahan dengan seri 1 – 1. Borussia Dortmund mesti menang perlawanan kali untuk terus bersaing kepusingan seterusnya dengan mengharap Marseille tewas kepada Olympiakos. Arsenal yang sedang mendahului kumpulan F mesti menang untuk mengelakkan bertemu pasukan kuat dipusingan sukuakhir.

KEPUTUSAN ARSENAL vs BORUSSIA DORTMUND : 2 – 1

Live Streaming ARSENAL vs BORUSSIA DORTMUND @ Goal.com

Anda juga boleh mengikut Terkini Keputusan ARSENAL vs BORUSSIA DORTMUND melalui live streaming di stadium Twitter dengan hashtag #Arsenal yang akan di update setiap saat oleh penyokong tegar seluruh dunia

No comments:

Post a Comment